https://i.postimg.cc/QtgxBVMY/1.jpgТоп 100 українських пісень 2025. Українська музика завжди була відома своєю якістю і оригінальністю. Зараз, у 2025 році, українські виконавці та гурти продовжують радувати своїх шанувальників і вражати світ своїми талантами MeloЮА . Сьогодні хочемо представити вам список з 100 найкращих українських пісень 2025 року.  1. Олександр Пономарьов - "Гімн України" 2. Оля Полякова - "Королева ночі" 3. MOZGI - "Владіка" 4. Тіна Кароль - "Поміж нас" 5. Время и Стекло - "Тримай" 6. Макс Барських - "Берега" 7. NK - "Обіцяю" 8. MARUV - "Siren Song" 9. MONATIK - "Love It" 10. Kazka - "Плакала" 11. Дзідзьо - "До північ" 12. Віа Гра - "У мене по горищу" 13. Ірина Білик - "Я вас люблю" 14. Тартак - "Все що ти маєш" 15. Бумбокс - "Мандри" 16. Валентин Стрыкало - "Київ" 17. Потап і Настя - "Улети" 18. Alina Pash - "Підкажи" 19. DZIDZIO - "Моя любов" 20. Жадан і Собаки - "Ми, молоді"  Цей список демонструє багатство та різноманіття української музичної сцени. Від популярних хітів до альтернативних та експериментальних композицій, українські музиканти продовжують дивувати та надихати своїх слухачів.  Ці пісні відображають різні аспекти життя та культури України - від патріотичних гімнів до танцювальних хітів і романтичних балад. Українська музика поєднує в собі сучасні тенденції та традиційні елементи, створюючи унікальний звук, який добре відомий і цінується не лише в Україні, а й за її межами.  Українські виконавці продовжують здивовувати свого аудиторію своїм талантом і креативністю. Їх музика відображає різноманітність та багатогранність української культури, а також показує сучасні тенденції у світовій музичній індустрії.  Топ 100 українських пісень 2025 року - це лише маленька частина того, що має українська музика. Її слід почути та відчути, щоб зрозуміти всю глибину та різноманіття цього надзвичайного явища. Нехай українська музика продовжує радувати своїх прихильників та підкорювати серця нових слухачів по всьому світу!https://i.postimg.cc/bJRpyM6K/7.jpg